odlične mlade umjetnice

Varaždinski mjuzikl ''Chicago from city of rock and baroque'' u Centru za kulturu Čakovec

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.12.2017. 15:30

Zadnja izmjena: 13.12.2017. 15:30

''CHICAGO from city of rock and baroque'' je dinamičan show koji spaja glazbu, ples i teatar. Inspiriran je kultnim mjuziklom ''Chicago'', a premijerno je izveden na varaždinskom Špancirfestu gdje je oduševio mnogobrojnu publiku, od najmlađih do najstarijih.

Djevojke su odlučile nastaviti svoju priču, te 3. siječnja nastupaju u Centru za kulturu Čakovec. Kako poručuju, izvedba predstave u Centru za kulturu je 'stepenica iznad' i veliki izazov za mlade varaždinske i čakovečke kreativce. Cijena karte je simboličnih 25 kuna, a karte se prodaju u Centru za kulturu (ČK) te u caffe bar ''Elephant'' (VŽ).

 

Mjuzikl izvodi 10 mladih umjetnika iz domene plesa, glume i glazbe, prvi put okupljenih u ovom sastavu upravo na ovom projektu - Ana Brđanović (Gluma i mediji Rijeka) , Karlo Bernik (Umjetnička akademija Osijek), Neven Stipčić (glazbenik, Varaždin), Filipa Zubić (PS Korak  Čakovec), Ida Šoltić (PS Korak Čakovec), Petra Kerhoni (PS Korak Čakovec), Klara Markotić (RIS Rijeka), Maja Kućar (RIS Rijeka), Sara Džaferi (PS Lena Varaždin), Irma Dragičević (Muzička akademija Zagreb) 

Režiju i koreografiju predstave potpisuje varaždinska plesačica sa riječkom adresom; Maja Kućar.

 

Komentari