donosimo više informacija

Varaždinski underground klub i ove godine organizira KVART – besplatni glazbeno-zabavni program

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.08.2020. 11:59

Zadnja izmjena: 17.08.2020. 12:02

Udruga mladih Varaždinski underground klub i ove godine, od 21. do 30. kolovoza organizira KVART –BESPLATNI glazbeno-zabavni program za mlade u P4 – centru za mlade i nezavisnu kulturu u Preradovićevoj 4 u Varaždinu.

Budući da su zbog virusa COVID-19 mnogi festivali diljem Hrvatske otkazani, KVARTovci su se odlučili solidarizirati s kolegama i kolegicama te ugostiti dva renomirana festivala: krčki Velvet Festival i brački Graffiti na Gradele, kako bi zajedno stvarali i svirali u Varaždinu!

#kvart2020 počinje u petak, 21. kolovoza u 17 sati tribinom Velvet Festivala o važnosti kulture u manjim sredinama, a nastavlja se Velvet Festival Soundsystem DJ-evima, Die Zoone Live performansom i DJ-icom Minolta. U subotu u KVARTU gostuju pulski community radio, Radio Roža i DJ Soul Ting, a kao zvijezde večeri dolazi sanjivi synth-pop duo Pocket Palma!

Kroz tjedan, KVARTovci su pripremili besplatne radionice ranojutarnje joge od 7 do 8 sati te treninge samoobrane i borilačkih sportova No-Gi Jiu-Jitsu, no ako ste zainteresirani za laganiji trening i želite li probuditi dijete u sebu, pohodite radionice Hula-Hoopa u srijedu i četvrtak. Za one koji žele okusiti dašak atmosfere KVARTa, a moraju raditi – nema problema! U dvorištu je osiguran prostor s besplatnim internetom za CO-Working zonu u P4! Večernji sati u KVARTu rezervirani su pak za projekcije Trash Film Festivala.

Drugi vikend Kvarta idealna je prilika da obnovite garderobu na Modnom buvljaku Ane Bacinger i Nele Kliček. U dvorištu P4 niknut će i novi mural kojeg će oslikati jedan od ponajboljih hrvatskih muralista i graffiti umjetnika Chez 186, a posjetitelje i posjetiteljice KVARTa očekuje i plesna produkcija P4chella i Lady’s night uz 3 varaždinske DJ-ice.

KVART završava jako, baš kako je i počeo. Druga subota, 29. kolovoza starta s graffiti radionicama za mlade s Graffiti na Gradele festivalom, Chez186 dovršavat će mural, a DJ-evi Vikness i Tikach podizat će atmosferu. Koncertni dio rezerviran je za trap senzaciju: Swana i Dino Blunt.

Više informacija potražite OVDJE.

Komentari