misle i na najmlađu publiku

Varaždinsko kazalište pripremilo je niz predstava za djecu - evo što se nudi

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.01.2018. 10:24

Zadnja izmjena: 06.01.2018. 10:24

Iz varaždinskog kazališta poručuju kako i u vrijeme školskih praznika misle na svoju najmlađu publiku, koja svoje slobodno vrijeme može provesti u gledalištu, uživajući u pripremljenim predstavama, pričama koje će iznenaditi i njihove roditelje.

Već 11. ovog mjeseca u goste dolaze glumci Kazališne družine Pinklec iz Čakovca koji će, s početkom u 17 sati ispričati priču o Bremenskim sviračima. Odmah nakon Bremenskih svirača nemojte propustiti predstavu „Nećko svojeglavećko“, rađene po tekstu najnagrađivanijeg pisca za djecu Zvonimira Baloga, a u režiji Barbare Rocco.

I na samom kraju ove revije, iako su blagdani iza nas, na repertoaru je još uvijek „Vilenjakov prvi Božić“, autorski rad glumice i redateljice Sare Stanić koja sa svojim kolegama priča priču o Djedu Mrazu koji muku muči sa novim tehnologijama, a zahvaljujući kojima nitko više ne piše pisma. Obilje duhovitih dijaloga i glumačka podjela razlog su stalnih repriznih izvedbi ove predstave, u kojoj možete uživati 14.01., također s početkom u 17 sati na Velikoj sceni. 

Ulaznice po cijeni od 20 kn možete rezervirati na blagajni Kazališta radnim danom od 10-12 i od 18-19,30 sati.

Komentari