Humanitarni blagdanski rock koncert "Neka sjaje" u Ivancu

Objavljeno: 27.12.2010. 17:33

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: -

U srijedu 29. prosinca u Ivancu će se održati veliki blagdanski humanitarni rock koncert "Neka sjaje".

Glavni pokretači ovog koncerta su dečki  iz benda Bad Equipment, a frontman benda Marko Buder, rekao nam je kako su na ideju došli sjedeći na kavi.

- Shvatili smo da uz malo truda i dobre volje možemo nekome pomoći - rekao je Buder, dodavši kako će sav prihod od ulaznica donirati udruzi "Ivanečko sunce", koja okuplja djecu i odrasle s mentalnom retardacijom.

"Ivanečko sunce" udruga je koja okuplja osobe s mentalnom retardacijom i njihove roditelje s ciljem ostvarivanja preventive, liječenja, rehabilitacije i zaštite, praćenja i proučavanja problematike te potpore i zbrinjavanja osoba s posebnim potrebama i njihovog uključivanja u život lokalne zajednice te također ravnopravno sudjelovanje u njoj.

Udruga trenutno okuplja približno 70 članova svih uzrasta, s tendencijom rasta broja članova, a s područja gradova Ivanec i Lepoglava te općina Maruševec, Klenovnik, Donja Voća i Bednja.

Na prigodnom blagdanskom koncertu dvadesetak mladih i  kvalitetnih glazbenika iz "našega kraja"  izvoditi će rock izvedbe od '60-tih do danas. Uz njih nastupiti će i zbor.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna možete kupiti u Ivancu u kafićima Time Out Cafe, Baza II i Gool. Ako pak ulaznice kupujete  u Varaždinu zaputite se do Lavre, dok ih u Lepoglavi možete kupiti u kafiću Strings. Ulaznice ćete moći kupiti i dan koncerta na blagajni kina "Prosvjeta" u Ivancu, gdje će u 19 sati početi koncert.

Ako želite dodatno pomoći udruzi "Ivanečko sunce" u njihovim naporima da osiguraju bolju kvalitetu života osoba s mentalnom retardacijom, novac možete uplatiti i na žiro-račun Udruge: 2360000-1101737608 (Zagrebačka banka), matični broj: 1561367, OIB: 96435494701.



Komentari