uskoro nastup u zagrebu

VIDEO Varaždinski blues-rockeri Jam Ritual oduševit će vas novim singlom 'Uranjam'

Objavljeno: 24.03.2017. 19:35

Zadnja izmjena: 24.03.2017. 19:38

Izvrsni varaždinski blues-rock band Jam Ritual snimili su odličan singl 'Uranjam' i time pokazali da nakon svog prvog albuma Greasebucket nastavljaju graditi svoju odličnu i toliko drugačiju glazbenu priču.

Pjesmu 'Uranjam' napisali su i snimili u Zablaću kod Šibenika u roku od nekoliko dana. Malo su promijenili zvučni ugođaj, eksperimentirali s prirodnim zvukovima svakog instrumenta. Za produkciju video spota pobrinuli su se Antonio Mohenski i Marko Hosni koji su nepogrešivo pogodili atmosferu pjesme, naglasivši ju fascinantnim koloritom i simbolikom lokacije.

- Zanimljivost je da je cijeli spot, osim snimaka dronom, snimljen sa iPhoneom. Sve je bilo odrađeno u jednom danu na zapuštenim bazenima u Varaždinu, a spot je koncipiran u razlikama i kontrastima, odnosno napravljen je u stilu pitanje/odgovor. - kažu o spotu ovi fascinantni glazbenici. Tekst je pomalo mističan, pomalo mračan - može ga se tumačiti na razne načine. Svakako pogledajte ovaj video banda koji iza sebe ima preko 200 nastupa, a 5. travnja nastupit će u zagrebačkom Vinylu.

 

Komentari