MODNA USPOMENA SA ŠPANCIRFESTA

Vikend-gerila akcija tiskanja majica s logom Špancirfesta na šahtu u Kreativnici

Objavljeno: 20.08.2016. 18:36

Zadnja izmjena: 20.08.2016. 18:37

Foto: Špancirfest

Špancirfest ne prestaje s iznenađenjima za posjetitelje – danas (subota, 20. kolovoza) i sutra (nedjelja, 21. kolovoza) rezervirani su za akciju gerilskog tiskanja majice na ulici na šahtu brendiranom logom Špancirfesta. Akcija će se održati od 18 do 19 sati u Uskoj ulici, a prava je to prilika za sve da sa ponesu zaista originalnu uspomenu s omiljenog festivala i tako zadrže njegov kreativni duh tijekom cijele godine.

Svi zainteresirani trebaju donijeti svoju jednobojnu majicu svjetlijih tonova na koju će im umjetnici iz Kreativnice u Uskoj ulici izravno na šahtu otisnuti logo Špancirfesta tekstilnim bojama koje se nakon fiksiranja glačalom ne ispiru.

Organizatori podsjećaju da je sav kulturno-zabavni ulični program Špancirfesta besplatan, dok je za koncerte  na pozornici Croatia Osiguranje (Vila Bedeković) i Pan pozornica (Stari grad) potrebno kupiti ulaznicu. Cijene dnevnih ulaznica kreću se od 70 kuna do 175 kuna za Manu Chao La Ventura. Programi na pozornici Kapucinski trg besplatni su za posjetitelje.

Prijave na radionice te više informacija o samom programu može se pronaći na stranici http://spancirfest.com/radionice/ .

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na njihovoj službenoj internetskoj stranici www.eventim.hr kao i na službenoj stranici festivala www.spancirfest.com.

Komentari