u okviru projekta kreativni seniori

Pogledajte završne predstave koje su uvježbali mještani Vinice i Donje Voće

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.05.2019. 08:56

Zadnja izmjena: 26.05.2019. 08:57

U projektu „ Kreativni seniori“ koji zajedno provode Općine Donja Voća i Vinica, u općini Vinica organiziran je Otvoreni kreativni studio u okviru kojeg djeluju dramska i folklorna radionica.

Projekt je odobren odobren unutar programa KULTURA 54+ i financira se iz Europskog socijalnog fonda , a namijenjen je starijoj populaciji stanovništva. Osim stanovnika partnerskih općina u projekt su uključeni i stanovnici susjednih općina Maruševec, Cestica, Petrijenec , Sračinec i Vidovec.

Nakon višemjesečnoog rada „kreativni“ sudionici dramske i folklorne radionice pripremaju završnu priredbu na kojoj će prikazati postignute rezultate. Završna će se priredba održati u srijedu, 29.svibnja s početkom u 20,00 sati u dvorani u zgradi Općine . Sudionici dramske radionice koju je vodio Jan Kerekeš naučene će glumačke vještine prikazati u predstavi „Kak je počel brak na mojem dvorištu“ , a sudionici folklorne radionice koju je vodio Pjerino Hrvaćanin uvježbali su koreografiju „Moj muž domaj buš“ . Ulaz na predstavu je slobodan . 

Komentari