red smijeha, red suza

Vrhunski stand up komičari ove subote nastupaju u Ivancu

Objavljeno: 12.07.2017. 14:44

Zadnja izmjena: 12.07.2017. 14:44

Foto: facebook

Ove subote u Ivancu, točnije u Caffe baru Afrika očekuje nas brdo smijeha jer će nastupiti čak tri poznata stand up komičara. Poprilično smo sigurni da će pokušati nasmijati sve posjetitelje i sve one koji se tamo zateknu, a iskreno se nadamo da će u tome i uspjeti. 

Riječ je o stand up komičarima Vedranu Sokolu, Zvonku Kožiću i Zvonimiru Mintasu koji će nastupiti po prvi puta u Ivancu.

Za Vedrana Sokola saznajemo da je Slavonac, lola i DIF-ovac, a vidjeti ćemo i čuti zašto je bitno to naglasiti. Vedran će nasmijati pričom o DIF-ovcima, slavonskom mentalitetu i svom ‘starom’. Zvonko Kožić rođen je u Zagrebu jednog jesenjeg četvrtka, od malih nogu zaljubljen u crtiće ili crtić, jer se u njegovo vrijeme prikazivao jedan dnevno. Majka ga stalno ispituje kada će se uozbiljiti, pa se on počeo baviti stand up komedijom kako bi ona ozbiljno shvatila da se nikada neće uozbiljiti. Inspiraciju crpi iz nepristojnih susjeda, vozača i suvozača, reklama, filmova i ostalih stvari koje vole mladi i stari koji nose oker čarape na japanke. Zvonimir Mintas voli pisati i slušati šale, bavi se komedijom od 2012., a smije se cijeli život. Često ga najavljuju kao onelinera, ali ne može se staviti niti u jednu ladicu. Kad je riječ o elementima namještaja, njegov stil je sličniji kvaki. Čudno mu je pisati o sebi u trećem licu, pa će ovdje prestati.,stoji na web stranici standup.hr, a na vama je da provjerite da li će se uistinu držati svega navedeno ili će u Ivanec doći s novim i svježim idejama.

Program započinje u 18 sati, stoga ako ste u blizini i željni dobre zabave i smijeha, ovo je definitivno place to be. 

 

 

Komentari