vatrogasci u akciji

ZA NAPUŠTENE PESEKE DVD Donji Kneginec sljedeći vikend prikuplja dekice i hranu

Objavljeno: 22.12.2019. 10:31

Zadnja izmjena: 22.12.2019. 15:27

DVD Donji Kneginec i ove zime organizira prikupljanje starih dekica, pokrivača, plahti, jastuka, jastučnica, ručnika, vesti, novina, poslastica, suhu i mokru hranu te novčana sredstva za kupnju istog.

Iz DVD-a ističu da su svi pozvani na sudjelovanje u akciji - Prošle godine smo po prvi puta organizirali prikupljanje i odaziv, ne samo naših članova nego i ostalih građana, je bio odličan. Nadamo se da će se ove godine uključiti još više ljudi i da ćemo prikupiti više nego prošle godine. Stoga pozivamo sve građane, naše drage DVD-ove i udruge da nam se pridruže u ovoj akciji. Svatko od nas, u ovo blagdansko vrijeme, može odvojiti nešto s tavana, podruma i novčanika za one najslabije, napuštene i nesamostalne njuškice koje samo traže svoj zauvijek topli dom - poručili su iz DVD-a.

Prikupljanje će se održati u vatrogasnom domu DVD-a Donji Kneginec, i to u petak 27.12.. i subotu 28.12 od 17-20 sati, te u nedjelju 29.12. od 9-12 sati i od 17-20 sati.

- Odazovite se našoj akciji i zajedno pomozimo njuškicama u Spasu, jer kada usrećimo onog najmanjeg, tek smo tada usrećili sami sebe - pozvali su iz DVD-a.

 

Komentari