prijavite se!

STUDENTI! Otvorene su prijave za FOI CORE 2018. - case study natjecanje

Objavljeno: 18.03.2018. 11:07

Zadnja izmjena: 18.03.2018. 11:14

FOI CORE održava se unazad 10 godina na Fakultetu organizacije i informatike i jedan je od projekata lokalnog odbora najveće svjetske udruge mladih AIESEC te je natjecanje otvoreno za sve redovne i izvanredne studente.

Cilj ovog natjecanja jest povezati poslodavce s mladim ljudima koji su željni novih iskustava te pokazati svoje znanje i vještine rješavajući poslovni case odabranog poduzeća te na taj način osvojiti i neku od vrijednih nagrada.

Stoga, svi koji žele čuti nešto više o samom natjecanju, dobrodošli su na otvaranje koje će se održati 20. ožujka u dvorani 1 (FOI1) s početkom u 12 sati, a na otvaranju će predstavnici poduzeća prezentirati svoje case-ve te ćete na taj način doznati sve potrebne informacije.

Prijaviti se mogu svi redovni i izvanredni studenti preddiplomskih i diplomskih studija neovisno o fakultetu na kojem su upisani, dok se timovi mogu sastojati od jednog do najviše tri člana. Osim novčanih nagrada, sudionike očekuju i brojne druge vrijedne nagrade sponzora natjecanja.

Prijavit se možete na linku, a sve obavijesti možete pratiti na službenoj Foi Core stranici na Facebooku-u. Sva ostala pitanja možete uputiti na mail-u: [email protected].

Komentari