za online poslovanje

Za sve vas koji želite nadograditi svoje digitalne vještine sljedećeg utorka organizira se besplatna radionica

Objavljeno: 13.02.2018. 20:20

Zadnja izmjena: 13.02.2018. 20:20

Besplatna interaktivna radionica o digitalnim vještinama u sklopu Digitalne garaže, Googleove inicijative koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra održat će se 20. veljače, u 10 sati u ŽK Varaždin.

Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima. 

Za sve voljne učiti

Radionica je namijenjena svima koji žele nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okružju. Stručnjaci sa svakodnevnom praksom pomoći će vam u sklopu Digitalne garaže da uspijete na mreži. Svi mogu imati koristi od toga, neovisno o svojim vještinama, ciljevima ili iskustvu. Predviđeno je vrijeme trajanja 3 sata, a sudjelovanje besplatno, a klikom na ovaj link ispunite prijavu za sudjelovanje. Ako želite saznati više o ovom programu, posjetite stranicu Google Digitalna garaža.

Komentari