kerekesh teatar u areni

Za vas imamo 2x2 ulaznice za predstavu ''Imovina''

Objavljeno: 04.11.2020. 10:18

Zadnja izmjena: 04.11.2020. 10:21

Kerekesh Teatar će u subotu 7.studenog s početkom u 20:00 sati izvesti najnoviju komediju "Imovina" u maloj dvorani Arene Varaždin.

Kako poručuju, predstavu će organzirati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i osigurati razmak između sjedala veći od preporučenog te osigurati besplatne maske na ulazu za sve gledatelje.

- Obzirom da od početka novonastale situacije vezane uz koronavirus nismo vidjeli ni jednu vijest u medijima, niti dobili informaciju da se netko od publike zarazio na kazališnoj predstavi, a kamoli da je određena izvedba kazališne predstave bila žarište zaraze, ovim putem želimo jasno dati do znanja da se kazališne predstave ne mogu i ne smiju "trpati u isti koš" sa noćnim zabavama u kafićima, svadbama, pa čak ni crkvenim svečanostima te ćemo se truditi i dalje pružiti barem malo kazališne kulture i humora uz sve mjere zaštite, kako bismo svi barem na 90 minuta zaboravili na viruse, bolesti, broj umrlih i broj zaraženih - rekao je Jan Kerekeš.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio, u suvenirnici na Korzu u Varaždinu te u Ghetaldusu u Gajevoj ulici, a za naše čitatelje imamo 2x2 ulaznice za predstavu.

  • Pretplatite se na eVaraždin kanal na Youtubeu jednostavnim klikom na gumb PRETPLATI ME:
  • Podijelite ovu objavu kao status na vlastitom Facebook profilu 
  • Označite prijatelja kojeg ćete povesti na koncert

Komentari