na foi-u

Započeo Tjedan karijera koji studentima nudi brojne sadržaje - odazovite se!

Objavljeno: 15.10.2018. 18:50

Zadnja izmjena: 15.10.2018. 19:00

Pod organizacijskom palicom Centra za podršku studentima i razvoj karijera FOI-ja, sedmi Tjedan karijera koji će trajati od 15. do 17 listopada studentima nudi brojne sadržaje – pozvana predavanja, stručne radionice i više izdvojenih karijernih događanja od ponedjeljka do četvrtka te bogat program i brojne prilike za umrežavanje na glavnom danu, kao što su pitchevi i štandiranje poslodavaca.

Tjedan karijera u pozadini nudi i mobilnu aplikaciju za poslodavce i studente koja donosi brojne nove funkcionalnosti, a realizirana je od strane tima FOI studenata, dizajnera i developera. Studente čeka čak 50 vrijednih nagrada u sklopu nagradne igre Tjedna karijera (ukupni fond 15.000kn!), a poslodavce četiri kategorije posebnih priznanja za koje će glasovati studenti. Naravno, tu je i studentski party, pa se tako i Brucošijada namjerno smjestila na sam kraj programa glavnog dana Tjedna karijera. 

Dakle, studenti i studentice odazovite se u što većem broju na korisne sadržaje koje za vas pripremaju predstavnici čak više od 50 tvrtki. Napominjemo da je za sudjelovanje na radionicama obavezna prijava putem linkova na FOI events sustav dostupnih u sklopu programa na stranici Tjedna karijera.

Komentari