ne propustite

SRAKARSKI FAŠNIK Započnite pripreme za pravo ludovanje na kojem će vas zagrijati vječno mladi Stavros

Objavljeno: 11.01.2018. 19:52

Zadnja izmjena: 11.01.2018. 20:07

26. i 27. siječnja na karnevalsko ludilo poziva vas već dobro poznati Srakarski fašnik na kojem ćete se i ove godine nezaboravno provesti uz odlične, kreativne maske, ali i koncerte koji vas očekuju...

Fašnik, karneval, maškare ili poklade, sve se to odnosi na vrijeme u godini kada je čovjeku pod maskom dozvoljeno ludovati do krajnjih granica iscrpljenosti prije nadolazeće korizme, a tradicija je utemeljena i na magijskom vjerovanju u protjerivanje zlih sila i zime.

Srakari i svi oni koji posjete ovaj poznati fašnik zasigurno će uz ludovanje dobro protjerati zle sile i zimu, a tome će svakako pripomoći i Jasmin Stavros koji će veselicu otvoriti u petak 26. siječnja dok će dan kasnije velika karnevalska povorka proći Sračincem, od Osnovne škole do Doma kulture, a predstavljanje brojnih maskiranih skupina biti će ispred zgrade Općine.

Osim dobro znanog starog, ali ipak sve mlađeg Stavrosa, okupljenje će zabavljati i Tarapana Band te Activ Band stoga nabacite originalne maske i budite dio velikog Srakarskog fašnika.

Komentari