Zdravi i fit u Lumini centru

Piše: Sponzorirano

Objavljeno: 20.05.2016. 19:09

Zadnja izmjena: 20.05.2016. 19:32

Foto: Ilustracija

Vikend 28. i 29. svibnja u Lumini centru rezerviran je za sve koji žele saznati više o svom zdravlju, savjetovati se sa stručnjacima, porazgovarati s liječnicima i trenerima. Trgovački centar Lumini ugošćuje Gradsko društvo Crvenog križa, Zavod za javno zdravstvo, Udrugu škola zdravog življenja, te brojne sportske i plesne klubove.

Ovo će ujedno biti prilika za naučiti više o sportovima te dobiti odgovore na pitanja: koji je baš idealan za određenu dob i ciljeve, što izabrati kada svakodnevne obaveze ne ostavljaju baš previše slobodnog vremena? Ako ste roditelj, ne propustite posjetiti Lumini s vašim mališanima jer u programu su prezentacije sportova koje djeca mogu početi trenirati već od najranije dobi. Sve to bit će popraćeno dobrom zabavom jer uz radionice, prezentacije, savjetovanja i demonstracije, na Lumini pozornici pridružit će nam se atraktivni plesači, dok igraonica Twister oba dana od 17 do 19 priprema sportske aktivnosti za djecu. Za najspretnije posjetitelje vrijedne nagrade osigurali su Sport Vision i Farmacia.

U igraonici Twister bit će sportske aktivnosti za djecu, dok su se za vrijedne nagrade pobrinuli Farmacia i Sport Vision.

Komentari