advent u atriju

Županija u atriju priprema program za Advent - evo kakav vas program očekuje

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 30.11.2018. 11:29

Zadnja izmjena: 01.12.2018. 09:09

Danas će se u atriju Županijske palače održati prvo od planiranih događanja u sklopu Adventa. Dan će biti posvećen djeci, pa će se tako okupiti predstavnici 37 osnovnih škola iz naše županije, najavljeno je danas na konferenciji za medije.

Sutrašnji program počinje u 10 sati, a u programu će između ostalih sudjelovati učenički zbor OŠ Šemovec dok će OŠ Petrijanec predstaviti Lana Domjan koja će izrecitirati stihove nagrađene na Festivalu duhovne lirike u Križevcima te njihova dramska skupina. Uz djecu koju je danas na konferenciji predstavljao Rok Čepin, sutra će u Atriju nastupiti obrtički zbor te ženska vokalna skupina Allegre. Prema najavama predsjednice turističke zajednice Varaždinske županije Natalije Martinčević, posjetitelji će uživati u kolačima, za djecu je pripremljeni fini topli čaj, a za ostale goste kuhano vino.

Direktor turističke zajednice Varaždinske županije Miran Bojanić Morandini ukratko je predstavio i ostali dio programa za ovogodišnji Advent te će se tako u Atriju svakim danom osim ponedjeljka u kućicama između ostalog moći isprobati zimski sladoled, cheesecake, kuhano vino, debrecinske i kranjske kobasice. Uz to, pripremljeni su i ostali sadržaji, koncerti i izložbe koje ćemo naknadno najaviti. 

 

 

Komentari