Westgate Shopping City

3 TOP outfita za manje od 250 kuna

Objavljeno: 12.07.2021. 10:20

Zadnja izmjena: 12.07.2021. 10:21

Misliš da je nemoguće?! U nastavku pogledaj naše TOP ulove s ljetnih sniženja.Krenula su ljetna sniženja i mi smo se uputili u Westgate Shopping City kako bi pronašli najpovoljnije ljetne ulove.

Istražili smo ponudu ljetnih kombinacija u kojima ćeš se lako pronaći bez obzira planiraš li dnevno druženje na kavici, izlazak s prijateljicama ili pak odlazak na plažu u društvu svoje druge polovice.

3 potpuno različita outfita, s nečim zajedničkim – niti jedan ne prelazi budžet od 250 kuna!

U nastavku pronađi super ljetne kombinacije za dane pred nama…

Dnevni look

Ove godine dašak glamura i profinjenosti u ljeto unose prozračni materijali. Kombinacija kratkih hlačica, majice i ravnih sandala idealna je za kavu ili dnevno druženje s ekipom, bilo da si u gradu ili na nekoj vrućoj ljetnoj destinaciji.

Kako ga nositi i gdje pronaći najbolje ljetne komade?

U nastavku donosimo odličnu outfit ideju..

Majica Reserved 39,90kn; hlačice Reserved 69,90kn; natikače MASS 129,90kn; dostupno u Westgate Shopping Cityju

Večernji look

Haljina lepršavog i ugodnog materijala idealan je izbor za večeru ili pak koktel uz more. Uz dodatak potpetica u žarkoj boji… koje su složili bi se must have svakog večernjeg looka. Izbor je uistinu ogroman…

U nastavku donosimo naš prijedlog….

Haljina Mohito, 179,90kn; sandale Sinsay 49,90kn; dostupno u Westgate Shopping Cityju

Look za plažu

Lagani materijali, raskošne neonske boje uz nezaobilazne puf jastučiće na ramenima pobrinut će se da kombinacija za plažu odiše profinjenošću kao s modne piste. Ne zaboravi na šešir koji će te zaštititi od paklenih vrućina.

U nastavku donosimo našu ideju..

Haljina Calliope, 49,90kn; šešir Calliope 59,90kn; sandale Calliope 99,90kn+ vezice 29,90kn;dostupno u Westgate Shopping Cityju

Ukoliko želiš malo glamurozniji look i imaš malo veći budžet na raspolaganju, dnevnom looku dodaj sunčane naočale Ray -Ban, Optika Anda 1230,00kn ili pak naočale za plažu Saint Laurent, Optika Anda 2740,00kn.

Komentari