sponzorirano

A dvije ulaznice za film 'Valerian i Grad Tisuću Planeta' idu u ruke...

Objavljeno: 28.07.2017. 15:51

Zadnja izmjena: 28.07.2017. 15:57

Foto: Blitz/Cinestar

Od vizionarskog redatelja fillmova Peti element i Lucy, Luca Bessona, dolazi novi blockbuster Valerian i grad tisuću planeta u kojem će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna.

Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnericom Laureline, međutim  ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovjednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslani na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od tisuću planeta. Alpha ima sedamnaest milijuna stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti cijeli grad u veliku opasnost.

A dvije ulaznice za ovu napetu akcijsku avanturu i SF redatelja Luc Bessona koji je dobio odlične kritike diljem svijeta idu u ruke: Tamara Tkalčec. Čestitamo!

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 09.08.2017. u CineStaru Varaždin.

Komentari