provjerite ponudu

AC Baumgartner: Kreće nova akcija za Suzuki Vitaru i S-Cross!

Objavljeno: 13.04.2021. 11:06

Zadnja izmjena: 13.04.2021. 11:06

Ako razmišljate o kupnji hibridnog automobila, Suzukijeva ponuda je ona koja će vas sigurno oduševiti! Od 15. 4. već povoljan Suzuki kreće s novom akcijom na hibridne modele Vitara i S-CROSS.

Navedene modele moći ćete kupiti na 2 rate, pri čemu drugu ratu plaćate uz dvije godine odgode. I to bez kamata i troškova obrade! Suzuki nastupa uvijek bez „sitnih slova“ i skrivenih troškova, stoga je dovoljno cijenu iz cjenika podijeliti s dva. Prvu ratu ćete platiti prilikom preuzimanja automobila, a prije treće registracije, potrebno je platiti ostatak. No, tu postoje različite mogućnosti. Drugu ratu možete i refinancirati, odnosno raspodijeliti na nekoliko slijedećih godina. Ukoliko vam više odgovara plaćanje u tri jednake rate – i tu opciju možete dogovoriti kod svih ovlaštenih Suzuki partnera, pa tako i u AC Baumgartner u Čakovcu i Varaždinu!

Ako se samo okrenete oko sebe, shvatiti ćete koliko su novi Suzuki modeli popularni, a za to uvijek postoji dobar razlog! Nova Vitara s najjačim paketom opreme, koji uključuje alcantara sjedala, aktivni tempomat, nadzor prednjeg i stražnjeg mrtvog kuta, automatski sustav kočenja, LED svjetla ili ukratko, s gotovo svom mogućom opremom koju možete zamisliti, u ovoj akciji dostupna je odmah za cijenu nekih od novijih rabljenih automobile, dok će ostatak cijene nova Vitara ili S-CROSS otplaćivati sami, svojom malom potrošnjom i niskim cijenama održavanja.

Naravno, ukoliko želite manje opreme, cijena će biti osjetno niža, no ne i komfor, jer su čak i osnovni Suzuki modeli izuzetno opremljeni te svi imaju automatski sustav kočenja, LED svjetla, klimu, središnje zaključavanje i još puno toga. I to uz provjereni motor s četiri cilindra impozantne snage od 129 KS, te početnom cijenom od 131.518 kn, čine ga najboljom kupnjom na Hrvatskom tržištu.

Naravno, s ovom akcijom, dugogodišnji “HR best buy” automobil Suzuki Vitara i njen svestrani rođak Suzuki S-CROSS, postaju još povoljniji i još pristupačniji svima koji su do sada o novim automobilima tek samo razmišljali.

Vjerujemo kako će hrvatski vozači prepoznati ovu izvrsnu priliku i odabrati pozudane i povoljne hibride koji uz sve navedeno omogućuju vožnju u skladu s najvišim standardima sigurnosti, te ekološke održivosti.

Provjerite ponudu koju nudi AC Baumgartner ovlašteni Suzuki partner, te bezbrižno krenite u budućnost. Sve informacije možete saznati u Čakovcu na adresi Braće Graner 2 te u Varaždinu na adresi Supilova 7. Također, možete nazvati u Čakovec na broj 040/328-007 te u Varaždin na 042/421-091 ili poslati mail na upit.s[email protected]

 

Komentari