sponzorirano

Advent u Lumini shopping centru

Objavljeno: 09.12.2016. 08:06

U sklopu bogatog adventskog programa u trgovačkom centru Lumini posjetitelje očekuju veliki prigodni koncert i božićni sajam. Djeca za uspomenu dobivaju fotografije s Djedom Mrazom.

 Kako se približava Božić, u trgovačkom centru Lumini sve je življe.  Djed Mraz od petka, 9. prosinca, druži se s najmlađima, a svako dijete na dar dobiva fotografiju.

  U subotu, 17. prosinca, s početkom u 17 sati posjetitelje očekuje veliki božićni koncert. Svoje će plesno umijeće pokazati članovi društva Naša djeca Varaždin, studija Feel Ciciban i KUD-a Ježek iz Beretinca. Najljepše pjesme iz ovog dijela godine izvest će Matija Borščak.

Isti se dan u centru Lumini otvara božićni sajam. Sajam na jednom mjestu nudi sve potrebno za nadolazeće blagdane – od gastronomskih delicija preko rukotvorina do cvijeća i jelki. Božićni ugođaj na jedinstven način donose Mirica Kukec s drvenim igračkama, tvrtka Ako s velikim izborom božićnih svijeća te Inter Ag i OPG Herega koji izrađuju božićne vjenčiće te uzgajaju božićne zvijezde.

Bogatu gastronomsku ponudu sajma predvode OPG Kefelja i OPG Dješka s medom te OPG Kušt i mini mljekara Veronika s mliječnim proizvodima. Uz božićna drvca raznih vrsta i veličina posjetitelje sajma očekuje i velik izbor božićnih dekoracija te rasvjete. Sajam je otvoren do Badnjaka.  Isti dan završava i nagradni natječaj „Kiss & Share“. U sklopu njega mladi se u centru Lumini fotografiraju ispod imele te fotografije objavljuju na Facebooku. Najsretniji za svoju fotografiju kojom dijele ljubav, osvajaju vrijedne nagrade.

Komentari