Uložite u budućnost

Akcija "Kupujmo hrvatsko" dolazi u Varaždin 14. lipnja

Objavljeno: 07.06.2019. 12:21

Zadnja izmjena: 07.06.2019. 12:28

Iako svjesni da je zdravije i svježije iz susjednog vrta nego iz daleke Kine, mnogi od nas će nerijetko, što zbog razvikanog brenda, što zbog nižih cijena, pokleknuti pred stranim, uvoznim proizvodom. Možda ćete ostati nekoliko kuna bogatiji, ali ćete osiromašiti domaću proizvodnju.

Domaća je proizvodnja temelj ekonomije svake države. Novac potrošen na domaći proizvod ostaje u Hrvatskoj, čime se jača zajednica. Domaćim proizvođačima tako jednako pomaže baka koja unuku kupi domaći slatkiš, vlasnik hotela koji posluži obrok spravljen od domaćih namirnica, ili netko tko odabere hrvatski dizajn kao dio vlastita identiteta. Pametan kupac zna da kupovinom domaćeg ulaže u budućnost.

Svatko od nas može biti čuvar domaće proizvodnje. Upravo zato HGK već 22 godine organizira akciju Kupujmo hrvatsko kako bi osvijestila građane o važnosti kupovine domaćih proizvoda.

Pridružite nam se i vi 14. lipnja na Trgu kralja Tomislava od 9 do 19 sati. Uz domaće proizvođače i njihove proizvode čeka vas i vesela atmosfera te bogat zabavni program.

Komentari