Algebra: Prijavite se na besplatne radionice za TOP zanimanja

Objavljeno: 03.09.2014. 08:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:06

U Algebri se još od davne 1998. Godine prenose vrijedna znanja koja donose veće mogućnosti i potencijalno veće prihode. Algebra marljivo priprema za atraktivna zanimanja sadašnjosti i budućnosti koja ne poznaju granice.

A vrlo lako možete otkriti koja su to zanimanja na besplatnim radionicama. One će trajati 6 sati, stoga odvojite vrijeme i usvojite dio vještine iz jednog od programa obrazovanja. Algebrinu kvalitetu nedavno je potvrdio i Microsoft, koji ju je proglasio najboljim svjetskim partnerom u domeni edukacija.

Edukacije će voditi uvaženi predavači, dokazani stručnjaci, s iskustvom u predavanju i prenošenju znanja. Predavanja će se održavati u najmodernije opremljenim učionicama, po optimalnom osmišljenom planu edukacija, sve kako bi polaznici imali najbolja moguć znanja, potrebna za napredovanje u karijeri ili pronalazak novog posla.

Prijaviti se možete, i sve dodatne informacije dobiti i u Algebra – EducirajMe centrima u Varaždinu, Koprivnici, Bjelovaru i Virovitici.

U našim centrima (Varaždin, Koprivnica, Bjelovar i Virovitica) provodit će se sljedeće radionice:
- Android programer
- Mrežni specijalist CCNA
- Digitalna fotografija
- EU fondovi
- Web dizajner
- CAD specijalist

Osim toga, dodatno će se u centrima Bjelovar i Virovitica provoditi radionice za Samostalnog knjigovođu te Grafičkog dizajnera.

Prijave su moguće do petka (5. rujna) u 12 sati, a nakon toga moguće su putem e-maila i našim centrima ([email protected], [email protected], [email protected], [email protected]).

Dodatne informacije:
- email: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]
- telefon: 042/555-410; 043/220-840 (i za Bjelovar i za Viroviticu), 048/621-109

Pratite nas i putem Facebooka –> https://www.facebook.com/educirajme iYoutube kanala –> https://www.youtube.com/channel/UCCsMI2v_4KaEvXIQWlv9zow

Komentari