Algebra Varaždin: Upisi u tijeku za čak sedam programa!

Objavljeno: 30.10.2014. 09:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:06

U EducirajMe centrima (Varaždin, Bjelovar, Koprivnica, Virovitica) u tijeku su prijave za početak Algebrinih edukacija za atraktivna zanimanja. Prijavite se što prije i preuzmite odgovornost za vlastitu karijeru.

Do novog, odnosno boljeg posla, danas se definitivno ne može bez znanja. Vrijeme zapošljavanja po "babama i stričevima" ionako prolazi, a ako i nije, uskoro će proći u potpunosti. Ukoliko ne vidite svoju budućnost učlanjivanjem u neku političku stranku, uključite se u onu vlastitu, zvanu znanje.

Nitko vam neće pomoći, ako si ne pomognete sami, a to ćete moći jedino oboružajući se znanjem. Srećom, Algebra je pripremila za vas cijeli niz najkvalitetnijih obrazovnih programa. Najbolje edukacije će se provoditi u vašoj neposrednoj blizini, u EducirajMe centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7).

Edukacije (upisi u tijeku):
- Voditelj EU projekata (prijave do 10.11.)
- Web dizajn (prijave do 17.11.)
- Php/SQL programer (prijave do 24.11.)
- CISCO akademija - CCNA specijalist za računalne mreže (prijave do 24.11.)
- CAD specijalist – Autodesk (prijave do 10.11.)
- ECDL / računalni operater / ECDL specijalist (prijave do 1.12.)
- Samostalni knjigovođa (prijave do 1.12.)

Odabrane su samo najbolje edukacije, za znanja i zanimanja koja su definitivno najpotrebnija na tržištu rada. Važno je napomenuti da su svi programi verificirani, a stiču se vrijedni certifikati i zvanje se upisuje u e-radnu knjižicu. Nastava se odvija u popodnevnim i večernjim satima.

Sve edukacije provode vrhunski predavači, dokazani stručnjaci iz svojih područja, a edukacijski programi su kombinacija teoretskog znanja i brojnih vježbi i primjera iz realnog okruženja, što je najbolja priprema za posao.

Poslovno učilište Algebra nedavno je i od strane Microsofta proglašeno najboljim edukacijskim partnerom na svijetu! Ne propustite idealnu prigodu da se educirate kod najboljih.

Javite nam se na e-mail: [email protected], odnosno na telefon: 042/555-410 ili ili posjetite EducirajMe centar u Kukuljevićevoj 7 te se o svemu informirajte iz prve ruke.

Pratite nas i putem Facebooka –> https://www.facebook.com/educirajme
Sve o edukacijama i na našem Youtube kanalu –>
https://www.youtube.com/channel/UCCsMI2v_4KaEvXIQWlv9zow

EducirajMe pristup edukaciji:
Potpuna prilagodba svakome polazniku ili ciljanoj grupi u nekoliko koraka:
- zajedničko prepoznavanje problema/potreba (tzv. scaning potreba i mogućnosti),
- pristup edukaciji (razrada edukativnog programa) uz stalno praćenje napredovanja polaznika kroz ankete i testiranja
- edukacija potpuno prilagođena tržištu i potrebama istoga ( za zaposlene, tvrtke, poduzetnike, nezaposlene, studente i učenike, osobe sa posebnim potrebama i tjelesnim invaliditetom, udruge, udruženja, javne službe i lokalnu zajednicu)
- materijali za edukaciju potpuno prilagođeni polaznicima
- uvjeti rada prema svjetskim edukativnim standardima/certifikatima (Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk, ECDL, Project management IPMA, PMI, British council...)

Komentari