nova luksuzna kavana

FOTO Posjetite novootvorenu kavanu 'Dorka' koja vas nagrađuje s dva koktela i dva kolača po želji

Objavljeno: 15.11.2017. 09:53

Zadnja izmjena: 15.11.2017. 11:43

U srcu baroknog Varaždina otvoren novi ugostiteljski objekat ARBIA PALACE DORKA koja se nalazi u ULICI ALOJZIJE STEPINCA 7, VARAŽDIN (pored TRIGLAV OSIGURANJA) sa prekrasnim pogledom na Šetalište Vatroslava Jagića. 

ARBIA PALACE DORKA nudi svojim gostima bezvremensku KAVANU DORKA te luksuzno uređene sobe i suiteve koji su kategorizirani s četiri zvijezdice te pružaju uslugu doručka. Kavana Dorka, na kojoj se pazilo na svaki detalj kod uređenja nudi svojim gostima ispijanje kave, te jako bogatu ponudu bezalkoholnih i alkoholnih pića.

Pored pića nesmijemo izostaviti i slasne torte, krosane, klipiće i varaždinske krafne  koje mogu biti prazne, punjeno marelicom i čokoladnim namazom. Varaždinska krafna je rađena po domaćoj recepturi te je velikog promjera koji je čini jedinstvenom, prazna varaždinska krafna iznosi 180g a punjene 200 g.

U fotografijama pokušat ćemo Vam barem malo dočarati ARBIA PALACE DORKA ,kojoj je radno vrijeme od pon-sub od 7:00-22:00 te nedjelja i praznik od 7:00-22:00 h.

U nagradnoj igri možete osvojiti  2 koktela po izboru i 2 kolača po izboru, a sve što trebate je lajkati stranicu ''Kavana Dorka'' na Facebooku, u komentar označiti osobu s kojim bi podijelili nagradu te sherati objavu na javno.  

Za sve informacije javite se na broj 042/302-104 ili mail: [email protected]

 

 

 

 

 

 

Komentari