sponzorirani članak

Još uvijek nemate mobilno jamstvo? Dođite u Auto Kuću Bunić i osigurajte si 365 dana besplatne pomoći na cesti

Objavljeno: 08.01.2018. 15:29

Zadnja izmjena: 09.01.2018. 10:26

Tehnički kvarovi, problemi s paljenjem, nezgode, krađa dijelova ili vandalizam. Bilo što od toga je realan scenarij i razlog da vam pokvari dan i prouzroči neplanirane troškove. U trenutku spoznaje vlasnik je prisiljen organizirati nadomjestak vozila i time izgubiti podosta vremena kako bi ponovno uspostavio svoju mobilnost.

Mercedes-Benz svojim kupcima nudi ekskluzivnu uslugu MOBILO koja u slučaju jedne od navedenih neprilika pruža pomoć na licu mjesta i to jednim besplatnim telefonskim pozivom na broj 0800/10-40 i bez naknadnih troškova. Manje popravke moguće je obaviti odmah na licu mjesta, a u slučaju većeg kvara besplatan je i odvoz neispravnog vozila te nadomjestak zamjenskim vozilom ili prijevoz zrakoplovom.

Uključena je čak i naknada smještaja u hotelu za vrijeme trajanja popravka. Bez obzira radi li se o pomoći na cesti i putnim troškovima mehaničara, usluge vuče vozila, zamjenskog vozila ili povratka vozila, troškove će preuzeti Mercedes-Benz.

Čak i u slučaju nepravilne uporabe vozila koja je rezultirala da je vozilo na putu ostalo nepokretno, primjerice prazan spremnik goriva ili dolijevanje pogrešnog goriva ili pak gubitak ključeva vozila - sve se može brzo i besplatno riješiti. Besplatna usluga koju je moguće koristiti u cijeloj Europi pruža pomoć 365 dana, 24 sata na dan.

Nemate mobilno jamstvo? Dođite u Auto Kuću Bunić, ovlašteni Mercedes-Benz u Varaždinu, gdje će pregledati i ako treba servisirati Vaše Mercedes-Benz vozilo, kako bi podatke o ispravnosti vozila unijeli u vašu digitalnu servisnu knjižicu i tako aktivirali Vašu ekskluzivnu Mobilo uslugu. 

Usluga vrijedi dvije godine nakon isporuke bilo kojeg Mercedes-Ben osobnog automobila (od 1.travanja 2008). Usluga MOBILO obnavlja se redovitim servisom, odnosno jednom godišnje u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.

Obavljeni servis unaša uvlašteni Mercedes Benzov partner u sustav digitalne servise knjižice (DSB) čime se ova sigurna i komforna usluga produžuje maksimalno do 30 godina. Ovu besplatnu uslugu nudi jedino Mercedes-Benz i jedini uvjet su redoviti servisi u ovlaštenoj radionici kako bi u stresnom trenutku ostali opušteni i mobilni. Više na mercedes-benz.hr.

Ove usluge na području sjeverozapadne Hrvatske pruža vam jedino Auto Kuća Bunić u Varaždinu - ovlašteni servisni partner Mercedes-Benz osobnih, transporterskih i teretnih vozila, na adresi Kučanska 21.

Više informacija možete dobiti na telefon 042/305-812, 042/305-814 i 042/305-820. Posjetite i njihove web stranice www.auto-kuca-bunic.hr te se informirajte i o drugim pogodnostima koje nude u Auto Kući Bunić.

 

Komentari