sponzorirano

Bespovratna sredstva za KTV Telekom d.o.o.

Objavljeno: 08.05.2017. 13:22

Zadnja izmjena: 08.05.2017. 15:31

Foto: KTV Telekom d.o.o.

Poduzeću KTV Telekom d.o.o. iz Ivanca su početkom 2017. god. odobrena bespovratna sredstva za projekt „Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovnih procesa implementacijom IKT rješenja“ koji je u veljači 2016. god. prijavljen na poziv „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“, u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija.

Ukupna vrijednost projekta je 370.504,51 HRK, a odobrena bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznose 261.363,24 HRK.

Provedba projekta je započela u veljači  2017. god., a Posredničko tijelo razine 2 je HAMAG-BICRO – Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. U sklopu projekta je nabavljen server, neprekidno napajanje – UPS, implementiran je centralizirani sustav za praćenje, nadzor i upravljanje mrežnom infrastrukturom čime će se omogućiti lakše održavanje opreme i upravljanje uslugama. Uveden je i novi računovodstveni program čime će se povećati učinkovitost zaposlenika. Softveri su instalirani na novu računalnu opremu koja je također nabavljena u skopu projekta. Realizacija projekta će dugoročno unaprijediti poslovanje poduzeća, podići konkurentnost, povećati kvalitetu usluge što će utjecati na zadržavanje postojećih korisnika i privlačenje novih. Dugoročno je planirano povećanje prihoda, očuvanje postojećih radnih mjesta i novo zapošljavanje.

U suradnji s consulting timom Finesa Grupe d.o.o. uspješno je pripremljen i proveden projekt unutar planiranih financijskih i vremenskih ograničenja.

 

Komentari