Westgate Shopping City

Blagdansko uređenje doma

Objavljeno: 20.11.2020. 09:25

Zadnja izmjena: 20.11.2020. 09:39

Blagdansko vrijeme nam se polako bliži i već se može osjetiti svuda oko nas. Mnogi ljubitelji blagdanskog ugođaja s ukrašavanjem domova kreću već krajem studenog, a ako ste i sami već krenuli s pripremama za uređenje doma u božićnom duhu - donosimo vam ideje za najljepše uređenje iz Westgate Shopping Cityja.

Ako volite šarenilo, gomile kariranih ukrasa i izobilje svjetlucavih lampica, Božić je pravo vrijeme da to otvoreno i pokažete. Što se tiče uređenja doma za blagdane, možete dekorirati sve, od kamina do stola za večeru, a s posebno odabranim servisom za jelo ili čašama kakve nudi trgovina Möbel Land svaki obiteljski obrok odvest će vas u blagdansku bajku.

Bez obzira volite li se držati tradicionalne crvene i zelene palete boja ili se odlučite za inovativan izgled, detalji poput jastučnica i ukrasnog tekstila pridonijet će blagdanskom duhu u domu. Odličan izbor božićnih jastučića, stolnjaka i tekstilnih detalja pronađite u trgovinama jysk i kik.

Ako želite unijeti malo vintage duha u svoj dom, isprobajte crveno - bijelu kombinaciju boja. Ovo je ujedno i najtradicionalnija božićna kombinacija a bila je vrlo popularna 50-ih godina prošlog stoljeća. Odlične crveno-bijele kombinacije zapale su nam u oko u Mülleru, DM-u i Konzumu.

Kao jedan od glavnih blagdanskih detalja izdvaja se božićni vijenac. Možete birati između kreativnih vijenaca, upadljivih ideja s lampicama, ili pak jednostavnih crveno-zelenih varijanti, mi smo u Westgateu pronašli pregršt izvedbi. Moderne čarape za poklone ili pak figurice, patuljici i svima nam dragi orašari pokazat će vaš blagdanski duh u punom sjaju a velik izbor imaju Bima, Tedi i Pepco.

A kako bi shopping protekao u znaku popusta i pogodnosti predlažemo da ovaj vikend, 20.,21.i 22. studenog posjetite Westgate Shopping City i pronađete savršene detalje i namještaj za svoj dom. Sve popuste koji te čekaju u Westgate Shopping Cityju pronađi na www.westgate.hr

Komentari