24.travnja

Bliži se nastup Davor Dretar – Drelea u Maraschino Craft Baru - požurite po ulaznice

Objavljeno: 18.04.2019. 13:29

Zadnja izmjena: 18.04.2019. 13:29

Bliži se nastup Davor Dretar – Drelea, vrsnog komičara koji iza sebe ima preko dvadeset godina te više od dvije tisuće javnih nastupa, od kazališta, filmskih i televizijskih uloga pa sve do voditelja i zabavljača na stotinama događanja.

Maraschino Craft bar, najpoznatiji stand-up bar u gradu, će ga ugostiti 24.4., u srijedu, s početkom u 21 sat. Stand up nastupima Drele se počeo baviti kada se taj vid scenskog izričaja još nije niti nazivao "stand up", a samo u proteklih nekoliko godina obišao je gotovo cijelu Hrvatsku i nasmijao desetke tisuća ljudi.

Ono u čemu ćete moći uživati su novi, kako ga komičari zovu "materijal", koji nose ime "LISTA ZA ODSTREL" kroz koju se dotiče tema društvenih skupina ili pojedinaca u društvu koji bi trebali prestati postojati da bi svijet jednostavno bio - bolje mjesto!

Na njegovom nišanu će biti umirovljenici, body builderi, antialkoholičari, nutricionisti, Zagorci, Dalmatinci i još mnogi drugi, a publika će u svemu tome moći prepoznati samo jedno, onu pravu stvar - priliku za smijeh do suza i istinsku zabavu! Karte za nastup još vuijek možete kupiti na recepciji TTS Sport centra Varaždin, ali požurite, je ostalo ih je još malo!

Komentari