sponzorirano

Boje ljubavi u Palatinu!

Objavljeno: 08.02.2017. 11:04

Zadnja izmjena: 08.02.2017. 11:04

Foto: Restoran Palatin

Restoran Palatin je već od ovog tjedna za vas pripremio prigodne jelovnike povodom Valentinovog, te ćete imati priliku izabrati između ribljeg i mesnog jelovnika.

S daškom crvene boje čarolija Valentinova u Palatinu započinje  već u petak, a nastavlja se sve do nedjelje, 19. veljače.

Riblji jelovnik sadrži jedinstvene gastronomske specijalitete, od ljubavnog tria s okusom mora, srca od vanilije na bučinom ulju, tunu u korici od crnog sezama i himalajske soli te pjenice od cikle i orašastog krumpira na maslacu, dok će cijelu priču zaokružiti desert čokoladne ljubavi s malinama, a sve za cijenu od 145 kuna.

Mesni jelovnik ima pak svoju posebnu priču, te vas tako očekuje carpaccio od boškarina, rikula, cherry rajčica i grana padano, vanilija srce na bučinom ulju, teleći medaljoni s umakom od lisički i crvenog vina, te grata od krumpira, dok će vas na kraju zasladiti crno bijeli duo s malinama, a cijena ovog jedinstvena jelovnika iznosi 155 kuna.

Pronađite nijansu LJUBAVI u svakom slijedu jednog od prigodnih Valentinovskih menija koje priprema restoran Palatin. Odaberite svoj dan i obojite ga najljepšom bojom - bojom ljubavi!

Svi vi koji želite uživati u Valentinovskoj čaroliji obavezno rezervirajte svoje mjesto na broj mobitela 099 2549 950 ili telefona 042 398 300.

Komentari