tjedan slavlja u varaždinu

Boutique OPTIKA ERJAVEC: Slavimo 3. Rođendan!

Objavljeno: 29.10.2019. 07:31

Zadnja izmjena: 29.10.2019. 07:31

Foto: Butique Optika Erjavec

Boutique Optika Erjavec u Varaždinu slavi svoj 3. rođendan, povodom čega za Vas organiziramo tjedan slavlja koji će završiti

VELIKOM SLAVLJENIČKOM PROSLAVOM!

Od ponedjeljka 4. studenoga 2019. do subote 9. studenoga očekuju Vas posebni popusti na cijeli asortiman, s time da se u subotu družimo i uz hranu i piće te funky zvukove DJ-a. Sigurni smo da ćete se zabaviti i pronaći nešto za sebe, pozivamo Vas da dođete i 

PRIDRUŽITE NAM SE NA PROSLAVI!

BIT' ĆE SUPER, DOĐI I TI!

Svoju avanturu započeli smo davne 1985. godine! Prvu poslovnicu otvorili smo u  Ivanić-Gradu, nakon čega je uslijedila ČAZMA, KUTINA, ZAGREB-OZALJSKA I JURIŠIĆEVA, a potom i VARAŽDIN. Sada već brojimo 6 poslovnica u 5 gradova.

2010. godine radimo zaokret u poslovanju te otvaramo našu prvu Boutique Optiku u Zagrebu, koja je nastala kao rezultat osluškivanja potreba klijenata te želje za sasvim drugačijim konceptom izlaganja i prezentiranja samih naočala. Nakon toga identičan Boutique koncept selimo u sve naše poslovnice, pa tako 2016. godine otvaramo i Boutique Optiku Erjavec u Varaždinu.

Moderno uređenim interijerom te stručnim osobljem i individualnim pristupom, našim kupcima nudimo novo iskustvo kupnje. Ulaskom u Boutique Optike Erjavec osjetit ćete ugodno ambijentalno ozračje u kojem ćete se poželjet zadržati i provesti više vremena prilikom kupnje odgovarajućih dizajnerskih naočala.

U našim poslovnica ekskluzivno možete pronaći svjetske brandove, poput DITE, THOME BROWNE-a, CUTLER AND GROSS-a, MYKITE, CAROLINE ABRAM i još mnogih drugih, a u proljeće 2020. godine u Ivanić-Gradu otvaramo našu novu Boutique Optiku te krećemo s novim konceptom Boutique Poliklinike.

Komentari