"Brzi i žestoki" u subotu na parkingu Lumini shopping centra

Objavljeno: 29.09.2014. 15:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:06

Lumini centar ugostit će u subotu, 4. listopada najveći domaći sastanak ljubitelja nabrijanih automobila na parkingu centra.

Sve posjetitelje očekuje velika doza adrenalina koja će zasigurno najviše oduševiti muški dio populacije, a neće nedostajati ni zanimljivih aktivnosti i za posjetitelje koji ne spadaju pod kategoriju okorjelih ljubitelja limenih ljubimaca.

Lumini centar u suradnji s auto – moto udrugom "Tuning Garage prijatelj na2" poziva sve ljubitelje ove tematike da izvuku svoje nabrijane automobile iz garaže, dođu u subotu na veliki "okršaj" i suoče se s natjecateljima iz cijele Hrvatske i Slovenije. Svi hrabri natjecatelji mogu se prijaviti na licu mjesta u subotu, ili e-mailom na [email protected]. Natjecanju se pristupa uz kotizaciju, a za najbolje je osiguran nagradni fond u iznosu od 4.000 kuna.

Osim ludog i nabrijanog natjecanja, pripremljeno je i niz atraktivnih aktivnosti koje će samo dodatno pridonijeti već užarenoj atmosferi. Za dodatno podizanje temperature tijekom poslijepodneva očekuju vas sexy car wash te stunt akrobatski show Dejana Špoljara i njegove zaručnice Mateje. Dejan Špoljar je obarač i vlasnik Guinessovog rekorda u vožnji motorom na zadnjem kotaču bez obje ruke. Tu su i nagradne igre poput mjerenja ispuha, mjerenje najnižeg vozila i druge zabavne aktivnosti. Dodatni razlog za sudjelovanje u nagradnim igrama svakako su i vrijedne nagrade koje za ovu priliku osiguravaju Crodux i Auto Zubak.
 
Ovo je vrhunska prilika da svojim najdražim limenim ljubimcima poklonite jedan "kozmetički tretman" stoga ne propustite brzo i žestoko iskustvo na parkingu Lumini centra te u najboljem izdanju prezentirajte svoja auto remek djela na najvećem domaćem sastanku ljubitelja nabrijanih automobila.

Lumini centar svim posjetiteljima poklanja besplatan ulaz na manifestaciju.

Komentari