Zanimljivo!

Cammeo taxi prvi uveo plaćanje kriptovalutama

Objavljeno: 04.12.2023. 10:33

Prateći globalne trendove, među kojima je svakako i rast zanimanja i ulaganja u kriptovalute, tvrtka Cammeo taxi postala je predvodnik u hrvatskoj taxi industriji te prva uvela plaćanje kriptovalutama putem platforme PayCek.

Uvođenje PayCek platforme novi je način plaćanja unutar Cammeo vozila, a ostvaren je u suradnji s tvrtkom Electrocoin.

Što je PayCek i kako njime plaćati u Cammeo taxiju

PayCek je usluga Electrocoina, tvorca prve hrvatske bitcoin mjenjačnice. PayCek omogućuje korisnicima plaćanje usluga i dobara u kriptovalutama, a primatelj na svoj račun prima uplatu u eurima.

Kako ga koristiti?

  • Preuzmite ili ažurirajte Cammeo aplikaciju
  • Odaberite željeni prijevoz
  • Odaberite opciju plaćanja u vozilu
  • Po završetku vožnje napomenite vozaču kojom kriptovalutom želite platiti
  • Vozač će vam ponuditi QR kôd kojeg ćete očitati preko svoje PayCek aplikacije
  • Skenirajte QR kod i završite transakciju

Digitalne financije su budućnost

Do preciznih podataka o korištenju kriptovaluta je teško doći, no dostupna istraživanja pokazuju da su kriptovalute i u Hrvatskoj itekako zastupljene.

Ovaj tip ulaganja osobito je popularan u populaciji mladih ljudi, studenta i srednjoškolaca, koji se sve više odlučuju na ulaganje u kriptovalute. Neosporno je da popularnost kriptovaluta raste iz dana u dan, a samim time je i Cammeo taxi uvidio potrebu da uvede plaćanja ovim digitalnim novcem. Praćenje trendova, modernizacija i osluškivanje želja korisnika potaknulo je i Cammeo taxi na uvođenje platforme PayCek.

„Uvođenje ovakve inovacije u svakodnevno poslovanje svakako predstavlja veliki iskorak u daljnjem napretku i budućnosti Cammea. Nismo samo promatrači digitalnih promjena, već smo prvi koji hrabro koračaju prema budućnosti.“, poručio je direktor tvrtke g. Petar Dragić.

Cammeo taxi najveći je hrvatski pružatelj taksi prijevoza. Kvaliteta, pouzdanost, cjenovno prihvatljiva i prilagođena rješenja uz brigu za okoliš, tvrtkin su moto i prednost. Danas Cammeo grupa posluje u 3 države, s preko 800 vozila i 2000 vozača.

Komentari