Westgate Shopping City

Circo Grande Colosseum priredio je pravi spektakl za mališane, ali i one malo veće

Objavljeno: 14.01.2020. 09:28

Zadnja izmjena: 14.01.2020. 09:28

Subota i nedjelja u trgovačkom centru Westgate prošle su u znaku super sniženja i cirkuske zabave!  Poznati Circo Grande Colosseum, koji je proteklih mjeseci održavao priredbe u šatoru pokraj centra, cijeli vikend su održavali kratke predstave i tako zabavljali posjetitelje.

Dolazak cirkusa u Westgate osobito je razveselio mališane, a na predstavama se tražilo mjesto više. Pirati, akrobati, egzotične životinje i djeca žongleri zabavljali su sve koji su ovog vikenda posjetili Westgate. Najhrabriji mališani dobili su priliku i sami se okušati u čarima žongliranje, te aktivno sudjelovati u predstavi. Naravno, kao i uvijek, smijeha i dobre zabave nije nedostajalo.

Inače, nedavno su u Westgateu počela i popularna zimska sniženja pa se, osim dobre zabave, i shoppingiralo. Popusti sežu do čak 77% pa je ovo super prilika za obnoviti garderobu, nabaviti dugo iščekivani gaming komplet ili nešto za dom.

U galeriji možete pogledati kako je prošao ovaj vikend u Westgateu, a podsjećamo i da nam sljedeći vikend slijedi Home Shopping Weekend - vikend posvećen popustima u trgovinama za dom, a potom i Dani vjenčanja!

Komentari