za razvoj snage i kondicije

CrossFit Varaždin krenuo u novi ciklus treninga posebno namijenjen za djecu od 10 do 14 godina

CrossFit je svepopularniji oblik treninga, a može se opisati kao visoko intenzivan, konstantno varijabilan trenažni proces dizajniran za razvoj snage i kondicije.
Objavljeno: 10.05.2019. 18:54

Zadnja izmjena: 10.05.2019. 18:55

CrossFit je svepopularniji oblik treninga, a može se opisati kao visoko intenzivan, konstantno varijabilan trenažni proces dizajniran za razvoj snage i kondicije.

CrossFit Varaždin je krenuo u novi ciklus treninga posebno namijenjenom za djecu od 10 do 14 godina! Treninzi su startali u utorak 7.5., a održavat će se utorkom i četvrtkom u 16 sati. Namijenjen je svima zbog mogućnosti prilagodbe opterećenja i intenziteta, od profesionalnih sportaša pa sve do naših najstarijih članova obitelji.

Čar CrossFita leži upravo u modificiranju treninga za svaku osobu pojedinačno, ovisno o potrebama, mogućnostima te fizičkoj spremi osobe. CrossFit je objedinio karakteristike drugih sportova kao što su olimpijska dizanja, gimnastika, atletika; i danas stvara sportaše koji su spremni na sve.

CrossFit boxevi i izgledom se razlikuju od običnih teretana. Imaju i koriste minimalno sprava. Ono što možete tamo pronaći su šipke, girje, sanduci, vijače i slično, dok klasične teretane koriste sprave kojima se maksimalno ograničava pokret što dovodi do nesrazmjernog razvoja mišića u odnosu na vezivna tkiva koja podržavaju mišiće te mobilnost i stabilnost zglobova.

Još uvijek nije kasno priključiti vaše dijete!

Ako ste zainteresirani, možete se javiti porukom preko službenih stranica TTS Sport centra, CrossFit Varaždina, nazvati na broj 042 490 850 ili osobno doći na recepciju centra.

Komentari