westgate

Danas u Westagetu - klikni i prijavi se

Objavljeno: 24.10.2020. 07:00

Zadnja izmjena: 24.10.2020. 08:56

10:30 Radionica: Kravata koja je proputovala svijet

12:00 Radionica: Kravata u štrajku

15:00 Radionica: Kravata i kako je steći

16:30 Kravata Day - središnji događaj na pozornici (priča "Na početku bijaše ljubav... i kravata" te predstavljanje nagrađenih radova)

18:00 Velika obiteljska igra - potraga za izgubljenom kravatom

Westgate Shopping City i Turistička zajednica grada Zaprešića te pozivaju na radionice i izložbu dječjih radova povodom Dana kravate

Povodom Dana kravate, pripremili smo radionice za djecu. Prijavite djecu kako bi sudjelovala na zanimljivim i zabavnim radionicama.

Radionice

KRAVATA KOJA JE PROPUTOVALA SVIJET

Edukativna radionica za sve uzraste kroz koju se uči kakav je uspjeh kravata postigla u svijetu. Kroz jednostavnu igru djeca će slušati priče o značaju kravate za pojedine svjetske zemlje, upoznati povijest i tradiciju.

Obrazac za PRIJAVU

KRAVATA U ŠTRAJKU

Edukativna radionica za sve uzraste kroz koju se uči kako je kravata mijenjala izgled kroz povijest, te kakve sve tajne kravate skrivaju u svojim bojama i uzorcima. 

Obrazac za PRIJAVU

KRAVATA I KAKO JE STEĆI

Edukativna radionica za sve uzraste kroz koju učimo i isprobavamo nekoliko načina vezivanja kravate, što kravata simbolizira danas, a što je simbolizirala u prošlosti. 

Obrazac za PRIJAVU

SREDIŠNJI DOGAĐAJ

Središnji događaj manifestacije Dani kravate na kojem pričamo priču "Na početku bješe ljubav... i kravata" te predstavljamo nagrađene dječje radove našeg natječaja.

IGRA ZA CIJELU OBITELJ – POTRAGA ZA IZGUBLJENOM KRAVATOM

Edukativna potraga za izgubljenom kravatom kroz zagonetke, skrivene tajne i neobične zadatke kroz koje će sudionici naučiti zanimljivosti iz života izgubljene kravate.

Obrazac za PRIJAVU

Komentari