Zabavan vikend za posjetitelje

Dani vina i delicija u Lumini centru

Objavljeno: 22.01.2016. 14:00

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 07:23

Nakon blagdanskog obilja u prosincu, stigao je siječanj u kojem smo svi poželjeli predahnuti od jela i pića. Međutim, u svemu treba imati i mjeru pa tako i u pauziranju od domaćih delicija i dobre kapljice. Lumini centar je upravo zato osmislio bogati zabavno glazbeni program, vrhunska vina i domaće delicije odnosno Dane vina i delicija koji će se održati za vikend 30. i 31. siječnja.

Izlagače možete posjetiti tijekom cijelog vikenda od jutra, dok će se u poslijepodnevnim satima održavati zabavni program uz našeg poznatog voditelja Nenada Kumrića – Charlija.

Kako ovoj manifestaciji ne bi nedostajalo smijeha i vrhunske zabave, pobrinut će se najluđi i najsmješniji Zagorec, televizijski i radijski voditelj Davor Dretar, poznatiji kao Drele koji će zasigurno dobro nasmijati sve posjetitelje ali sa svima popiti i koju čašicu. Osim vrhunskih vina naših izlagača, Drele će uz naše dobro poznate komičare Slaveka i Charlieja degustirati i sve domaće delicije s naših brega – sireve, varaždinski kulen, kupinovo vino, med i sve 'fino za poželiti' što će biti izloženo i dostupno za posjetitelje tijekom cijelog vikenda.

Tijekom ovog vikenda neće nedostajati niti dobre domaće glazbe za što će se pobrinuti Tamburaši mjeseca uz koje će svi posjetitelji moći zapjevati i zaplesati.

Ukoliko se i sami bavite vinarstvom i ponosni ste na svoja vrhunska vina, Lumini shopping centar Vas poziva da se događaju pridružite kao izlagač i sudjelujete u ovom dvodnevnom guštanju. Prijavite se na [email protected].

Osim užitaka za nepce i uši, Lumini je pripremio i nagrade za posjetitelje, koje će osigurati Coffee&Wine bar 'Zlatne gorice' stoga ne propustite još jedan vrhunski vikend u Lumini centru, najvećem centru za shopping i zabavu u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Komentari