13. tjedan smijeha

Dijelimo 2x2 ulaznice za predstavu ''Mama, ja sam pozelenio''

Objavljeno: 22.02.2022. 12:59

Zadnja izmjena: 22.02.2022. 12:59

Tjedan smijeha, najveći i najposjećeniji kazališni festival u Hrvatskoj, održat će se od 4. do 13. ožujka 2022. godine. Ovogodišnje izdanje festivala po prvi je puta međunarodnog karaktera.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka 31. siječnja 2022. na blagajni HNK u Varaždinu od 10:00 do 12:00 sati i od 18:00 do 19:30 sati te od 27. siječnja 2022. putem interneta u sustavu Entrio.hr te u Suvenirnici Varaždin i Optici Ghetaldus. Kompletan raspored predstava pogledajte ovdje.

Dijelimo ulaznice za predstavu ''Mama, ja sam pozelenio''

  • Podijelite javno na Facebooku članak objavljen na stranici eVaraždin

O predstavi

Mjuzikl "Mama, ja sam pozelenio!" govori o zdravoj prehrani i redovitoj tjelesnoj aktivnosti, kao prevenciji prekomjerne tjelesne mase i debljine. Bojan je sasvim prosječan dječak u sasvim prosječnoj školi, koji vodi i sasvim prosječan život. Najviše se druži s Robertom i Zoranom. "Omiljeni sport" trojice dječaka je bježanje s nastave tjelesnog, kako bi "odjurili" u zavodljivu obližnju pekarnicu, gdje se natrpavaju nezdravom brzom hranom. Bojan bi, zapravo, htio okusiti i malo zdravoga života, pogotovo zato što se njegova simpatija Sanja - zdravo hrani i redovito vježba. Ali, kako nema kondicije pratiti Sanju - počne se osjećati loše, toliko loše da mu zatreba i dijagnoza otkačene doktorice. Zbunjeni Bojan ni sam ne zna što bi trebao napraviti, kako promijeniti životne navike koje ima sa svojim prijateljima i roditeljima, a s druge strane kako "osvojiti" Sanjino srce…

Komentari