13. tjedan smijeha

Dijelimo 2x2 ulaznice za predstavu 'Mikeški korona kabare', evo kako do njih

Objavljeno: 02.03.2022. 11:17

Zadnja izmjena: 02.03.2022. 11:17

Najveći i najposjećeniji kazališni festival u Hrvatskoj, 13. Tjedan smijeha, održat će se od 4. do 13. ožujka 2022. godine, a mi vam dijelimo dva puta po dvije ulaznice za predstavu 'Mikeški korona kabare' koja će igrati 10. ožujka u HNK Varaždin. 

Inače, "Mikeški korona kabare" nastavak je herojskih zgoda Mikeša i Prce, virov’tičkih starosjedilaca i "filozofa života" i svega ostaloga na način kako to oni vide i tumače. Nakon trilogije o lokalnoj politici, kolinju i povijesti kroz berbu i općenito o životu, ovaj nastavak pozabavit će se širom društveno političkom situacijom s naglaskom na "političkom", na način na koji to vide naši mikeški vizionari, proroci i stratezi.

Njihova praktična misao je na svaki način, lokalna kritika globalne politike ili globalna kritika lokalne politike, kako komu odgovara i ovisi o tome s koje životno-hranidbeno-lančane razine gleda. Ne očekujemo i ne nadamo se da će se itko prepoznati ili ne daj Bože nekog "bližnjega našega" u kolopletu ideja i praktičnih rješenja ove dvojice "političkih stratega". Lica i događaji o kojima se  govori i gdje bi i mogli možebitno nekoga i prepoznati su izmišljeni, ali imaju veze sa stvarnim životom.

Mi za čitatelje eVaraždina imamo 2x2 ulaznice za predstavu, a sve što trebate je:

  • Pretplatiti se na eVaraždin kanal na YouTubeu jednostavnim klikom na gumb PRETPLATI ME:
  • Podijeliti ovu objavu kao status na vlastitom Facebook profilu 
  • Označiti prijatelja kojeg ćete povesti na predstavu

Komentari