13. tjedan smijeha

Dijelimo 2x2 ulaznice za sutrašnju predstavu 'Zov divljine', evo kako do njih

Objavljeno: 10.03.2022. 13:22

Zadnja izmjena: 10.03.2022. 13:59

Najveći i najposjećeniji kazališni festival u Hrvatskoj, 13. Tjedan smijeha, održat će se od 4. do 13. ožujka 2022. godine, a mi vam dijelimo dva puta po dvije ulaznice za predstavu 'Zov divljine' koja će igrati 11. ožujka u HNK Varaždin. 

Ova priča o četiri različite žene posveta je svim ženama svih generacija. Njihov povratak prirodi kroz kampiranje dovodi ih do ludila, one "bacaju na kvasinu". Ali, u tom ritualnom povratku vlastitim prirodama one dolaze do snažnih i emancipatorskih spoznaja - da mogu biti što god žele i kakve god žele, da mogu i smiju osjećati bilo koju emociju na ovom svijetu. Iako se radi o komediji, "Zov divljine" ipak se u velikom dijelu bavi našim samoćama, ali i poziva na okršaj sa svim tradicionalnim i ukalupljenim poimanjima ženstvenosti. Granice često treba srušiti kako bismo naučili više o sebi, a "Zov divljine" pokazuje koliko je mala iskra dovoljna da rasplamsamo divlji plamen promjene.

Predstava je u vlastitoj produkciji Gradskog kazališta Scena "Gorica", a glume Jasna Palić Picukarić, Nina Kaić Madić, Hana Hegedušić i Ines Bojanić. Predviđeno trajanje predstave je 80 minuta.

Mi za čitatelje eVaraždina imamo 2x2 ulaznice za predstavu, a sve što trebate je:

  • Pretplatiti se na eVaraždin kanal na YouTubeu jednostavnim klikom na gumb PRETPLATI ME:
  • Podijeliti ovu objavu kao status na vlastitom Facebook profilu 
  • Označiti prijatelja kojeg ćete povesti na predstavu

Komentari