Igrajte se s nama

Dijelimo 2x50% popusta za Školu brzog čitanja i mudrog učenja

Objavljeno: 11.12.2019. 08:00

Škola brzog čitanja i mudrog učenja, dobitnik ovogodišnjeg priznanja za poseban doprinos obrazovanju u regiji i nagrade za najbolje rezultate u obrazovanju, upisuje djecu i odrasle u zimske grupe. Prijavite se za besplatnu informativnu radionicu!

U Školi brzog čitanja i mudrog učenja polaznike se uči kako učiti, kako tu ogromnu količinu informacija kvalitetno primiti i u kratkom vremenu izdvojiti bitne informacije te povećati kapacitet za prijem informacija korištenjem specijalnih tehnika brzog čitanja. Nadalje, polaznici uče kako primljene informacije efektivno pohraniti u mozgu i učinit ih brzo dostupnima kad zatrebaju, korištenjem posebno osmišljenih tehnika pamćenja. Na kraju, uče kako kvalitetno usmeno prezentirati sve što su naučili. Škola je namijenjena svima koji žele uz manje dosade, truda i potrošenog vremena postići bolje rezultate u školi, na fakultetu, poslu te u svakodnevnom životu. Program Škole brzog čitanja i mudrog učenja traje 6 mjeseci te je nastava organizirana u tri vezana školska sata jednom tjedno. Osim za učenike, ovaj program organizira se i za odrasle, kada je prilagođen na nivou metodologije i trajanja (tri mjeseca). Sve dodatne informacije o samoj školi, besplatnoj radionici te upisima možete pronaći na internet stranici Škole brzog čitanja i mudrog učenja, upitom na e-mail: [email protected] ili na broj telefona 091/676 3363.

U suradnji sa Školom brzog čitanja i mudrog učenja, odlučili smo vam podijeliti 2x50%  popusta za program, a sve što trebate učiniti je:

1. Lajkati Facebook stranicu Škole brzog čitanja i mudrog učenja

2. Podijeliti ovu objavu kao status na vlastitom Facebook profilu 

3. Tagirati jednu osobu s kojom biste podijelili nagradu

Komentari