Sponzorirani članak

Dijelimo drugi CD s 18 nezaboravnih hitova Tri kralja zabave

Objavljeno: 10.04.2016. 15:15

Zadnja izmjena: 10.04.2016. 15:18

Foto: ilustracija

Dražen Zečić, Mladen Grdović i Jasmin Stavros u subotu 23. travnja vraćaju se u varaždinsku Arenu na 'mjesto zločina' gdje su prije godinu i pol održali fantastičan koncert pred prepunom dvoranom, a mi ukupno dijelimo tri CD-a na kojem možete pronaći 18 najvećih hitova 'Tri kralja zabave'. Danas možete osvojiti jedan nosačzvuka.

Podsjetimo, prošlogodišnji koncert bio je prepun pozitivne energije, zbornog pjevanja i nevjerojatne atmosfere koja je vladala već od prvog takta.

Fanovi su dolazili iz Dalamacije, Istre, Slavonije, Mađarske, Austrije i Slovenije s izvješenim transparentima, te je atmosfera u dvorani podsjećala na najbitnije nogometne utakmice!

'Tri kralja zabave' u subotu, 23. travnja ponovit će maratonski koncert na kojem samo najizdržljiviji opstaju na nogama do kraja! Poznati po svojim energičnim nastupima, Zeko, Grdi i Staki znaju pjevati po pet sati u komadu stoga svojim fanovima, u šali, savjetuju da si ponesu i koji sendvič u slučaju da ogladne.

A da se malo zagrijete za koncert, dijelimo tri CD-a s 18 najvećih hitova Stavrosa, Žečića i Grdovića, a drugi od tri CD-a dijelimo danas.

Procedura je ista kao i uvijek uz mali dodatak. Ono što je potrebno napraviti je:

Pretplatiti se na naš eVarazdin Youtube Kanal jednostavnim klikom ovdje:

Lajkati Facebook stranicu portala eVarazdin (ukoliko već niste)

Podjeliti status na vlastitom Facebook profilu

Poslati svoje podatke u naš inbox s naznakom Tri kralja (Ime i prezime, broj telefona).

Komentari