sponzorirano

Dijelimo dvije ulaznice za film 'Assassin's Creed' 3D

Objavljeno: 26.12.2016. 16:51

U CineStar je stigao dugoočekivani film 'Assassin's Creed', koji je rađen na temelju istoimenog popularnog serijala video igrica, a u kojem je glavna uloga pripala Michaelu Fassbenderu.

Osuđenik na smrt, Cal Lynch (Michael Fassbender) iznenada dobije drugu priliku za život, zahvaljujući tajanstvenoj kompaniji Abstergo Industries.

Uz pomoć revolucionarne tehnologije koja otključava genetička sjećanja skrivene u njegovoj DNK, Cal je poslan natrag u prošlost, u Španjolsku 15. stoljeća gdje proživljava iskustva svojeg davnog pretka, Aguilara de Nerha, člana tajnog društva poznatog kao Assassini (atentatori) i koje se bori protiv Templara koji žude za moći, a kako bi zaštitili slobodu izbora. 

Uz Fassbendera u filmu se pojavljuje i Marion Cotillard, te Ariane Labed, a ukoliko želite pogledati ovo filmsko ostvarenje redatelja Justina Kurzela, zaigrajte s nama jer eVaraždin zajedno sa CineStarom poklanja dvije ulaznice.

Kako bi sudjelovali u nagradnoj igri sve što trebate učiniti je sljedeće:

1. Pretplatiti se na eVaraždin kanal na Youtubeu jednostavnim klikom ovdje:

2. Lajkati Facebook stranicu portala eVaraždin (ako kojim slučajem još niste)

3. Podijeliti ovu objavu kao status na vlastitom Facebook profilu 

4. Poslati svoje podatke u naš inbox s naznakom 'Assassin's Creed 3D' (Ime i prezime, broj telefona).

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 11.01. u CineStaru Varaždin.

 

Komentari