obavijest iz tts-a

Dječja škola sporta LUMEN ponovno kreće s treninzima od utorka (19.5.)

Objavljeno: 15.05.2020. 11:14

Zadnja izmjena: 15.05.2020. 11:16

Škola sporta okuplja djevojčice i dječake od 4 do 9 godina, a školu vode vrhunski i iskusni treneri, profesori kineziologije s višegodišnjim iskustvom rada s djecom.

Utorkom i četvrtkom u poslijepodnevnom terminu, kroz igru prolaze osnove više od desetak različitih sportova. Rani ulazak u svijet sporta i fizičke aktivnosti u djece razvija motoričke sposobnosti, snalažljivost, društvenost i timski rad. Upravo sve to kroz igru potiče Dječja Škola sporta TTS Sport LUMEN.

Treninzi Dječje škole sporta TTS Sport LUMEN održavaju se na prostoru TTS Sport centra u Varaždinu, a kako bi se mališanima trening učinio još zabavnijim i više kao igra, a manje kao učenje, treneri LUMENa koriste više od sto raznih rekvizita, lopti, poligona i drugih pomagala. Program Dječje škole sporta LUMEN verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske.

Osim dvoranskih sportova, mali LUMENi također uče i plivati, a organiziraju se i druženja s roditeljima, izleti, piknici i ljetni kampovi. Cijena mjesečne članarine u Dječjoj školi sporta Lumen iznosi 150 kuna.

Sad je pravi trenutak za upis vaših mališana, a za sve dodatne informacije možete se obratiti djelatnicima na recepciji TTS Sport centra ili na broj telefona 042/ 490 850.

Komentari