Sponzorirani članak

Dobre životne odluke ne treba odgađati - razmislite o polici životnog osiguranja

Objavljeno: 22.12.2017. 09:08

Zadnja izmjena: 22.12.2017. 09:15

Jeste li znali da dnevno u prosjeku donesemo 10.000 odluka?

Naravno, neke odluke donosimo brže, a neke sporije - ovisno o tome kolike posljedice one kasnije mogu imati za nas i naše najbliže. Upravo zato smo ponekad skloni odgađanju koje najčešće opravdavamo manjkom vremena ili financijskih sredstava.

Vjerojatno često razmišljate o svojoj financijskoj sigurnosti i sigurnosti Vaših najmilijih u slučaju da se Vama nešto dogodi. Ali jeste li ste zaista poduzeli neke korake koji će Vas dovesti korak bliže željenim ciljevima? Istraživanja pokazuju da kada propustimo dobru priliku za nešto što nam se u tom trenutku činilo važnim, skloni smo zbog toga žaliti više nego zbog pogrešaka koje smo počinili. Stoga je neke odluke bolje ne odgađati…

Životno osiguranje jedna je od odluka koje zahtijevaju vrijeme i novac, ali važno je imati na umu da pritom ne donosite samo odluku o kupnji nečeg neopipljivog kao što je polica osiguranja, već o kupnji vlastitog osjećaja sigurnosti kojeg Vam ona donosi. Polica životnog osiguranja jedinstven je financijski proizvod koji u sebi objedinjuje osigurateljnu komponentu (financijska zaštita za vaše najmilije za slučaj da se Vama nešto dogodi) i štednu komponentu (uložena sredstva su nakon isteka police uvećana za prinos od kamatnih stopa zbog čega je životno osiguranje ujedno i odličan oblik štednje za starije dane).

Sukladno novim propisima, od 1. siječnja 2018. u Hrvatskoj se smanjuju ugrađene zajamčene kamatne stope na sve novougovorene police. Međutim, ako policu ugovorite do kraja ove godine, za cijelo vrijeme njenog trajanja možete zadržati dosadašnje (više) ugrađene garancije.

 

Stoga je sada pravi trenutak da iskoristite priliku i, ukoliko već niste, razmislite o polici životnog osiguranja.

 

Flexi Benefit polica Wiener osiguranja moderna je verzija klasičnog životnog osiguranja koja Vam omogućuje da kombinirate svoje svote osiguranja, birate dinamiku rasta premije, policu koristite kao jamstvo otplate kredita u banci ili ostvarite pravo na predujam/zajam. Pripisana dobit u ovom programu ovisi o financijskim rezultatima poslovanja i nije zajamčena.

 

Više informacija potražite na www.wiener.hr .

Komentari