sponzorirano

Emil Kušec - doktor poznatih i slavnih od sada u Varaždinu! Osjetite snagu izliječenja ruske, kineske i japanske medicine

Objavljeno: 19.07.2018. 17:53

Zadnja izmjena: 04.11.2019. 13:38

Emil Kušec, doktor Kiropraktike, Ayurvedske medicine i specijalista Manualne medicine koji je liječio brojna poznata imena od Janice i Ivice Kostelića, Gorana Ivaniševića, Gordana Kožulja, Lovru Pogorelića, Maria Stanića i drugih, dolazi prvi puta u Varaždin.

Emil Kušec studirao je u Tibetu, himalajskom sveučilištu Ayurvede, na otvorenom međunarodnom medicinskom sveučilištu u Sri Lanki, u Japanu, Kini i manualnu medicinu u Rusiji s naglaskom na sportske povrede. Uz kiropraktiku, ayurvedu i akupunkturu, svoje djelovanje upotpunjuje ruskom manualnom medicinom, tradicionalnom kineskom te japanskom božanstvenom masažom. 

Drevne Medicinske Tehnike j.d.o.o.

S. S. Kranjčevića 1, 1. kat

42000 Varaždin

www.dmt.hr

facebook: DMT - Drevne Medicinske Tehnike

Zahvaljujući svojim iznimnim psihoenergetskim sposobnostima i vještini liječenja doktor Kušec dijagnosticira tegobe i blagotvornu energiju usmjerava na bolesna mjesta u pacijentovu tijelu. Doktor je kiropraktike i manualne medicine, indijske ayurvedske medicine i jedan od rijetkih koji ima međunarodnu licencu iz akupunkture.

Svojim metodama liječi fizičke, psihičke, neurološke smetnje, probleme i bolesti poput discus hernije, povrede zglobova i ligamenata, skolioze, raznih sportskih povreda, artritisa, bolesti vezane uz hormonalni sustav, probleme sa štitnjačom, vrtoglavicama, gastritisom, alergijama, hipnoterapijska liječenja raznih ovisnosti i trauma, depresija i ostalih smetnji na uzročnoj razini. Djeca do 14 godina imaju besplatne terapije, a inače se cijene tretmana kreću od 100 do 300 kuna, ovisno o simptomima. Svaki čovjek koji dođe dobiva besplatnu dijagnozu. Podarite svojem tijelu zdravlje, a ono će vam višestruko vratiti.

Za besplatan pregled/tretman rezervirajte dolazak na broj 099 388 5588.

 

Komentari