Veljača, vrijeme maškara naveliko vlada, a Fašnik nam kuca na vrata. Vrijeme kad će gotovo svi klinci na jedan dan postati omiljeni likovi iz filmova, crtića i stripova ili se za-maskirati u svog idola je tu.

Djevojčice sanjaju da se barem na nekoliko sati pretvore u prekrasnu princezu, šumsku vilu, Barbie ili Snjeguljicu, a dječaci u svoje omiljene likove i superjunake čije će super moći i sposobnosti pokazati na fašničkoj zabavi.

Odlična vijest za sve, u subotu 22.02. i nedjelju 23.02. maškare vladaju Westgate Shopping Cityjem.

Fašnik za mališane počinje u subotu u 16 sati u ROCK’n'BOWL bowling centru gdje će klinci imati priliku sudjelovati u izboru najmaske karnevala, izboru najsimpatičnijeg mali-šana i zabavljati se uz karnevalske i društvene igre. Klince i klinceze očekuje puno za-bave i igre, i naravno odlične nagrade za one najsretnije.

Znamo da i veliki vole zabavu pod maskama, pa ni oni neće ostati zakinuti, od 18 sati slijedi zabava pod maskama za odrasle u ROCK'n'BOWL bowling centru. Izbor za Miss i Mistera fašnika, natjecanje u ispijanju piva na slamku i natjecanje u pjevanju i pričanju fašničkih viceva nasmijat će sve do suza i priuštiti im dan za pamćenje.

Za kraj karnevalske subote ROCK’n’BOWL poziva sve na karnevalski disco party pod maskama s početkom u 20 sati. Super zabava, nagrade i puno prikladnog sadržaja odli-čna su pozivnica na Fašnički vikend u Westgateu.

Nedjelja će također biti u znaku maškara, počevši s maskenbalom za mališane i odrasle u Family Parku od 16 sati uz brojne društvene igre, razbijanje pinjate i izbor najmaske. U izboru najmaske moći će sudjelovati svi mališani koji dođu maskirani u Family Park, a najbolje maska osvojit će godišnju ulaznicu za igraonicu. Svi sudionici dobit će krafne i poklončiće iznenađenja kao zahvalu za sudjelovanje.

Podsjećamo da popularna noćna shopping avantura – "Late Night Shopping”, u petak i subotu od 17 do 22 sata te u nedjelju od 17 do 21 sat donosi odlične popuste u Westgate Shopping Cityju!

Komentari

20.02.2020. 14:04h Zadnja izmjena: 20.02.2020. 14:08