organizator koncerta

Koncerti Graše, Bebeka i Doris Dragović će se održati: "Koncert Maje Šuput nije otkazan zbog virusa"

Objavljeno: 02.03.2020. 10:46

Zadnja izmjena: 02.03.2020. 12:07

Organizator skorašnjeg koncerta Petra Graše, Željka Bebeka i Doris Dragović demantirao je otkazivanje/odgađanje koncerata zbog korona virusa. Naglašava kako prodaja ide odlično i publika željno iščekuje koncert.

- Ako Vlada RH donese odluku na razini države, ili Ministarstvo zdravstva zabranu okupljanja, tako ćemo i postupiti. Međutim, do tada nema razloga da o tome razgovaramo i dižemo nepotrebnu paniku. Razlog zašto je koncert Maje Šuput otkazan ne znam, ali korona virus sigurno razlog nije - kaže Petar Dominić iz tvrtke Tipo Marketing koja je organizator koncerta Petra Graše u Čakovcu 6.3 i Željka Bebeka u Koprivnici 7.3 te Doris Dragović 18. travnja u Areni Varaždin.

- Trenutno radimo ta tri velika koncerta na sjeveru Hrvatske, te ne osjećamo nikakav pad prodaje ulaznica. Stvari idu redovitim tijekom. Osobno sam uvjeren da koncert Maje Šuput nije odgođen zbog korona virusa – napominje dalje Dominić.

- Naravno da smo odgovorni i svakodnevno u kontaktu s nadležnim zdravstvenim tijelima, ali zasada, kao što znamo, nikakva službena „zabrana“ nije na snazi, te kao što vidimo, redovito se održavaju koncerti u Lisinskom, Domu Sportova, Areni Zagreb, održavaju se i nogometne utakmice, te sva ostala javna okupljanja. Godinama već radimo koncerte na najvišoj razini i znam iz iskustva kako se u bilo kakvoj izvanrednoj situaciji koncerti samo ODGAĐAJU, NE OTKAZUJU SE. Upravo zato smatram da korona virus nije razlog otkazivanja koncerta koji se trebao održati u Novom Marofu, zaključuje Dominić.