NE PROPUSTITE KULTNU IZVEDBU

Doživite baletnu bajku Orašar u Varaždinu! Ulaznice još dostupne na prodajnim mjestima

Objavljeno: 09.12.2021. 17:24

Zadnja izmjena: 09.12.2021. 17:26

Priča je to koja u blagdansko vrijeme već dugi niz godina iznova osvaja srca publike, bilo da se radi o predstavi, crtiću, filmu ili baletu. Ipak, bez Orašara predbožićno doba ne bi bilo isto!

Ova baletna bajka izaziva ipak nešto veći interes od svih drugih oblika, kako u cijelom svijetu, tako i u Hrvatskoj, a pravi dokaz tome je niz rasprodanih dvorana. U petak, 10. prosinca, upravo baletni spektakl Orašar, u izvedbi renomirane trupe Ukrainian Classical Balleta, dolazi u Arenu Varaždin koja će se tom prilikom pretvoriti u kazalište prožeto duhom i čarolijom Božića.

Dvorana će biti posebno prilagođena predstavi te atmosferi kazališta, dok će fantastičan ples uz nadahnuta, živa i raskošna scenografska i redateljska rješenja, impozantne dekoracije, zapanjujuće kostime i uzbudljive video-projekcije učiniti ovu interpretaciju „Orašara“ onom koja se nikako ne propušta!

Ulaznice za izvedbu Orašar u Areni Varaždin još su dostupne sustavu i na prodajnim mjestima Eventima, na BP Petrol, Tisak Media centrima, Mjenjačnicama Exclusive Change ili na samom mjestu događanja na dan izvedbe od 18 sati.

VAŽNO: Za baletnu predstavu Orašar također će biti potrebno pripremiti COVID potvrde, a za sve koji istu nemaju organizirano je brzo testiranje na mjestu događaja od 16 do 19:45 sati. Cijena testa iznosi 30 kuna. Vrata dvorane za posjetitelje su otvorena od 18:30 sati, stoga se mole svi da na predstavu stignu na vrijeme, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

Komentari