Sponzorirani članak

Doznajte gdje možete nabaviti ulaznice za spektakularni koncert Tri kralja zabave u Varaždinu

Objavljeno: 14.04.2016. 12:59

Zadnja izmjena: 14.04.2016. 14:43

Tri kralja zabave vraćaju se u varaždinsku Arenu 23. travnja gdje će otvoriti sezonu ludih provoda najluđim tulumom u gradu, a doznajemo gdje možete nabaviti karte za njihov nastup u Varaždinu.

Tri kralja zabave pjevala su rekordnih pet sati pred prepunom dvoranom, visoko su postavili ljestvicu za ovaj koncert, no ne sumnjaju da će ju uspješno preskočiti.

- Prošli put je u Varaždinu bilo izvrsno, ali ću dati sve od sebe da ovaj put bude još bolje. Marljivo pripremam program, bit će novih i starih hitova, vjerujem da ćemo opet publiku 'oboriti s nogu', kazao je Jasmin Stavros.

Publika ih voli

Tri kralja zabave već su napunila dvorane u Zagrebu, Varaždinu, Čakovcu, Zadru i Koprivnici, dok su u Sloveniji nastupili u Ljubljani, Kopru i Novom Mestu, a interes za njihovim koncertima i dalje ne jenjava. Od samog prvog nastupa u Čakovcu prije dvije godine, Tri kralja zabave postali su apsolutni hit što pokazuje da je publika željna dobre zabavne glazbe na kojoj su odrasle mnoge generacije.

- Publika u Varaždinu nas voli, a volimo i mi nju, ne dolazimo mi bez veze već drugi put u najveću dvoranu u Varaždin. Dat ćemo sve od sebe da budemo najbolji do sad. Jako sam sretan što su se Tri kralja opet okupila i što nastupamo diljem Hrvatske, a uskoro ćemo i do susjeda u Sloveniju. S obzirom da me puno nastupa čeka tijekom ljeta, bacio sam se na pripreme, već mjesecima svaki dan trčim po 4-5 kilometara, u dobroj sam formi, pa bi ovaj koncert mogao potrajati i do sedam sati, šali se Mladen Grdović.

'Ljubomorni ljudi', 'Dao bih sto Amerika', 'Dalmatinac sam', 'Evo mene, moji ljudi', 'Pokidat ću lance sve', 'Ima li nade za nas' i mnogim drugim svojim hitovima Zeko, Grdi i Staki prošli su put u Varaždinu pjevali rekordnih pet sati stoga svojim fanovima, u šali, savjetuju da si ponesu i koji sendvič u slučaju da ogladne. Hoće li uistinu nadmašiti sami sebe 23. travnja, provjerite u Varaždinu!

Ulaznice

Stavros, Grdović i Zečić pojedinačno su istinski kraljevi dobrog provoda, a kad udruže snage na pozornici, izvrstan provod i duga rasplesana noć su zagarantirani!

Ulaznice možete nabaviti na prodajnim mjestima: kiosci Tiska, sustav Eventim, Rock Art Cafe (Varaždin), Caffe Bar My Way (Varaždin), Bistro Time Out (Varaždin), Caffe bar Arcus (Čakovec), Caffe bar Paladin (Čakovec), Caffe bar Inn (Novi Marof), Peoples bar (Ludbreg), BP Petrol (Ivanec), Pizzeria Vuri (Mursko Središće), Domino bar (Palovec), City bar (Prelog).      

A kako bi uvijek imali dobru glazbenu podlogu za tulume s prijateljima, Scardona je najveće hitove 'Tri kralja zabave' svrstala na jedan istoimeni CD koji možete kupiti na našem web-shopu za samo 39,90 kuna.

Komentari