Obrazovni program Edukido

Edukido poklanja dvije mjesečne članarine za vaše mališane

Objavljeno: 15.09.2021. 09:03

Zadnja izmjena: 15.09.2021. 09:15

Edukido je originalan edukacijski program s Lego® kockama namijenjen djeci od 3 do 12 godina, a uključuje seriju edukativnih radionica koje djecu trebaju bolje upoznati sa svijetom prirode, tehnike i znanosti kroz zabavu.

Obrazovni program Edukido nalazi se u prostoru škole Malac Genijalac, a podržava razvoj djece i pomaže im u stjecanju kompetencija koje mogu koristiti u formalnom obrazovanju, ali i u svakodnevnom životu. Nastava se odvija u stalnim skupinama do 10 osoba, usklađena prema dobi polaznika. Dovedite nam znatiželjnog mališana i mi ćemo osloboditi njegov uspavani potencijal. Potaknuti ćemo njegovu znatiželju o svijetu i podržati njegov razvoj. Naučit ćemo ga kako postavljati prava pitanja i kako samostalno tražiti odgovore i rješenja.

Djeca koja kreću u školu suočavaju se s novim izazovima. Zabavu polako zamjenjuje učenje. U programu Edukido, učenje postaje fascinantna avantura, što ih dodatno motivira. Djeca rješavaju praktične zadatke i uče praktične vještine. LEGO® kockice uvode male istraživače u svijet tehnologije i prirode. Pomoću njih djeca uče osnove konstrukcije i rada motora, prirodne zakone, matematička pravila i povijest, ali i istražuju tajne Svemira, arhitekturu i umjetnost. Edukativna nastava za učenike od 8 do 12 godina je fokusirana na stjecanje znanja iz područja kao što su: priroda, fizika, zemljopis, mehanika, građevinarstvo, zemljopis, geologija, sport, povijest i hrvatski jezik. Jeste li zainteresirani za ovakav oblik nastave? Upišite svoje dijete na Edukido!

Edukido program nije osmišljen samo za redovne izvannastavne aktivnosti. On nudi i edukativne radionice za predškolce i učenike od 1 do 4 razreda. Naše radionice uvijek su prilagođene dobi djece i programu koji se provodi u vrtićima i školama. Kontaktirajte nas kako biste saznali više o jednokratnim radionicama za djecu.

Rođendani!

Živi li s vama mali istraživač? Pomoći ćemo vam u organizaciji zabave za male graditelje i neustrašive mehaničare. Vaše dijete i njegovi gosti moći će pronaći odgovore na sva pitanja o temama koje ih zanimaju. Odaberite temu i datum za svoju zabavu i pozovite goste, a mi ćemo učiniti ostalo.

Rezervirajte datum za svoju LEGO® rođendansku zabavu:

  • 2 ili 3 sata zabave
  • LEGO® tematske radionice pod nadzorom rođendanskog koordinatora
  • tematski ukrasi, grickalice za djecu u LEGO® bojama i poklon za slavljenika
  • organizacija u Edukido centru ili u vašem domu!

Ogledni sati

Provjerite što je u fokusu učenja za svaku grupu, a zatim rezervirajte termin za besplatni ogledni sat:

  • Igra je najbolji poticaj za učenje!
  • Razvijamo razmišljanje izvan okvira!
  • Kreativnost i logika idu ruku pod ruku
  • Nastava u stalnim skupinama do 10 osoba, usklađena prema dobi djece

Poklanjamo dvije mjesečne članarine

  • Sve što trebate učiniti je podijeliti objavu i lajkati FB stranicu Edukido Varaždin

Komentari